Generálkivitelezés és szerkezetépítés

Kivitelezés

Cégünk építési projektek generálkivitelezése mellett főként szerkezetépítéssel foglalkozik. Ezek mind építési engedélyhez kötött tevékenységek. Az ajánlatadáshoz az engedélyezési tervek mellett a kiviteli tervek is szükségesek.

Az építési engedélyhez kötött munkák már minden esetben elektronikus napló vezetésével történnek. A napló megnyitásának feltétele, hogy az építetőnek legyen elektronikus ügyfélkapuja.

Az elektronikus építési napló bevezetésével a napló előkészítése és megnyitása az építtető feladata lett, aki saját érdekét előtérbe helyezve tartja kézben a folyamatot: interneten keresztül az E-építési napló rendszerbe bejelentkezve meghívja az építéshez szükséges résztvevőket: a kivitelezőket, felelős műszaki vezetőt, szükség esetén műszaki ellenőrt. A résztvevők között létrejött szerződéseket feltölti, a munkaterületet átadja és a munkák elkészülte után a munkát átveszi.

Az e-építési portálra történő ügyfélkapus bejelentkezés után fel kell vinni az építtető és az építési munkában résztvevő összes kivitelező adatait, a létrejött vállalkozási szerződések adatait. Az összes résztvevő összehangolt munkájára van szükség, mindenki saját ügyfélkapuján keresztül kap értesítést az adott munkára történő meghívásáról.

Az építőipari vállalkozások kamarai regisztrációjáról és szakmagyakorlási lehetőségeiről a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara oldalán tájékozódhat. A kivitelezőnek felelős műszaki vezetői feladatok ellátására alkalmas személyt kell alkalmaznia. Cégünk segítséget tud nyújtani az építési munkában történő felelős műszaki vezetői szerepkör ellátásában és az ehhez tartozó szakmai tevékenység biztosításában is.

Referenciák

A legfőbb célunk, hogy a megbízóink elképzeléseire alapozva, korunk követelményeinek megfelelő, költséghatékony és fenntartható épületeket tervezzünk.

Közösségi oldalaink

Tervezőink jelen vannak a legnagyobb közösségi oldalakon is. Szánjon rá időt, tekintse meg portfóliójukat.

Referenciáink listája

Lenyűgöző képek és pontos leírás főbb referenciáinkról. Böngésszen kedvére, reméljük Önnek is elnyeri tetszését.

Referenciák

Ügyfeleink véleménye