Többéves tapasztalattal rendelkezünk és gyorsan dolgozunk

Épületenergetikai tanúsítás

Minden esetben helyszíni szemle alapján készül. A megbízó és az energetikai tanúsító között a személyes találkozó és a szerződéskötés elengedhetetlen, ezt a rendelet kötelezően előírja. Ez történhet a helyszínen is, amennyiben előre megegyeznek a fontosabb feltételekröl (pl.: díjszabás, határidő).

Az épület terveinek átvétele és a helyszíni szemle után az érvényben lévő jogszabályok alapján el kell végezni a számítást. Jelenleg ez a 176/2008. (VI. 30.) Korm. rendelet. A számítások alapján lehet kiállítani az Energetikai Tanúsítványt, majd továbbítani kell a Dokumentációs Központba.

Ideális esetben egy normál épület tanúsítása egy hét alatt történik. Ettől eltérően sűrgős esetben ez hamarabb is összejöhet, de érdemes előre gondolkodni és időben megrendelni az energetikai tanúsítást.

A tanúsításhoz szükséges a megrendelő személyazonosságához szüksége adatok(név, cím) valamint az ingatlan adatai (cím, helyrajzi szám).

Új épületnél
engedélyezési, kiviteli,megvalósulási tervek
építési engedélyezés terv részét képező Energetikai számítás
felelős műszaki vezető nyilatkozata arról, hogy az épület a kivitelezési dokumentáció és a hozzá tartozó energetikai számításban figyelembe vett méreteknek, adatoknak és anyagjellemzőnek megfelelően valósult meg és a tervezett műszaki jellemzőjű épületgépészeti berendezéseket szerelték be

Meglévő épületnél
minél pontosabb terv, lehetőleg kiviteli, vagy megvalósulási terv
2006 szeptember 1. után induló építési engedélyezési eljárás alapján épített épületnél az engedélykérelem részét képező energetikai számítás
amennyiben az épület pontos tervei, vagy a pontos rétegrendek nem ismertek, úgy pontos felmérést szerkezet gépészeti és elektromos rendszer azonosítást kell végezni.

Foglalkozunk középületek, ipari épületek, társasházak és lakóházak épületenergetikai tanúsításával egyaránt. Győr és vonzáskörzetében egyaránt.

Referenciák

A legfőbb célunk, hogy a megbízóink elképzeléseire alapozva, korunk követelményeinek megfelelő, költséghatékony és fenntartható épületeket tervezzünk.

Közösségi oldalaink

Tervezőink jelen vannak a legnagyobb közösségi oldalakon is. Szánjon rá időt, tekintse meg portfóliójukat.

Referenciáink listája

Lenyűgöző képek és pontos leírás főbb referenciáinkról. Böngésszen kedvére, reméljük Önnek is elnyeri tetszését.

Referenciák

Ügyfeleink véleménye